Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: håshult

in: putte; putte > 2015-12-23

Dec 23, 2015 4:12 PM # 
Carlborg:
Vad kul du kom ut! Trodde du skulle få med brorsorna på juldagen men dom kanske sinkar dig nu när du är i sån storform ;) kollade du tc-möjligheter på det branta gärdet vid Håshult? Tar gärna en detaljerad rapport vid tillfälle. Ska kolla om jag har några mer julklappar i Dropbox som du kan få...
Advertisement  
Dec 23, 2015 6:11 PM # 
putte:
Hehe ja det brukar ju va en tradition men i år så vågade ingen av dem hit ;) ... jo jag passade på att springa förbi Håshult och det kan vara ett jättefint TC, sen känner Pappa honom som har det stället och han är en hyvens karl som skulle tycka att det vore kul med orientering där. Ja jag bugar och tackar för träningen och är inte oäven på fler träningar om det finns tillgängligt :)
Dec 23, 2015 7:42 PM # 
Arlaharen:
Kan du inte pröjsa 25 dollar så du kan ladda upp spåren så vi ser var du varit någonstans ;)

Nu när studentåren är slut och kulorna rullar in ;)
Dec 24, 2015 8:37 AM # 
putte:
Jo har börjat fundera om man ska göra en sådan livsinvestering ;)

Så länge kan man kolla in min strava så ser du var jag var igår https://www.strava.com/activities/455201809
Dec 24, 2015 9:20 AM # 
harka:
Jag har för mig att jag 1994 typ sprang med Hammarkinds OK på en karta vid Spångskogen typ, där var det också riktigt fin pelarsal - är det i närheten? Det var innan den nya vägen byggdes. Efteråt var det läger i Södra Botorp. Ack, det var tider det... ;)

Och pröjsa de där 25 dollarna nu... Du kan ju batchuppladda träningspass då från Garmin... ;)
Dec 24, 2015 1:00 PM # 
putte:
Ja spångskogens blåbärskogar påminner mycket om karaktären även på skogen i Håshult. Men den här delen ligger typ en mil söderut längs 134:an och östra delen av vägen. 2-3km västerut så kommer man in på SM-kartan. Men du måste ha varit med på GM som gick i Glysebo någon gång i mitten av 90-talet. Det gick väldigt nära gårdagens pass :)

Haha även om jag har en polar så antar att det är ev en värd investering ;)
Dec 29, 2015 3:50 PM # 
harka:
OK GM-kartan. Jorå, sprang GM då... Mindes dock inte att det var så jättefint. Dock så var ju banan rätt kort då (kanske H17 eller något)... Tompe anordnade en SM-träning inför Åtvid-SM på den kartan också. Har ett svagt minne om fin terräng en solig och varm sommarkväll. En timme tidigare hade Edvin kraschat sin farsas Volvo vid Ica-affären i Blacka då vi var på väg till just den träningen. ;)

This discussion thread is closed.