Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Tydligt

in: harka; harka > 2015-12-31

Dec 31, 2015 2:24 PM # 
Ptr:
Ja, man kan så enkelt se såhär i efterhand varför man inte varit bättre. Oftast vet man det under tiden men vill inte riktigt erkänna det och hoppas att det ska gå lika bra ändå.
Advertisement  
Dec 31, 2015 5:23 PM # 
harka:
Mmm.. Så är det...
Jan 1, 2016 11:07 AM # 
Arlaharen:
Du behöver inte lägga ned. Det handlar bara om prioriteringar!

Om du vill satsa och ni båda är överens så är det klart det går att köra på. Det man ger upp är ju tid tillsammans med barnet och med modern. Självklart går det ju att få ut mycket tid tillsammans om modern och barnet följer med på allt vad träning och tävling heter (enkelt i fallet med Martinsson, Kantarp mfl där intresset finns hos partnern). Inte lika enkelt i andra fall.

Sedan som i mitt fall och många andras fall så blir andra saker viktigare och då får man välja bort något. Man har ju bara 24h om dygnet och om man värderar jobb, barn och träning högst eller träning, jobb, barn högst spelar inte så stor roll bara man är nöjd med situationen.
Jan 1, 2016 3:34 PM # 
harka:
Jao, visst är det så. Prio 1 är ju såklart att familjen och barnet mår bra.
Dock så ska jag försöka hålla mig borta från renoveringsträsket... ;-) Främst kanske för att jag är noll praktiskt lagd...
Jan 4, 2016 8:42 AM # 
Carlborg:
kul att du gillade passet i Hästenäs. du har nog rätt att det är en årligt återkommande tradition.

Vad jag sett på nära håll blir många pappor snarare bättre tränade då de får mer ledig tid samt effektivare träningspass.
Jan 4, 2016 9:07 AM # 
harka:
Hästenäs är alltid fint... ;)

Jag kom ju på såklart vad som var roligast 2015 - Från Slott till Domkyrka såklart! Grymt kul och fin terräng. Vilket arrangemang och vilket äventyr!

This discussion thread is closed.