Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Leves

in: Tomi4455; Tomi4455 > 2016-01-25

Jan 25, 2016 6:54 PM # 
Leves:
Köszi!!! és Tamásnak teljesen igaza van. Lehet egyébként "doppingolni" legálisan és illegálisan, az egyik komoly,csúnya,gusztustalan hiba... viszont a legális "doppingot" könnyű csinálni: Ki kell menni edzeni! Ennyi a titka! :) Mindenkinek vannak holtpontjai, nagyon nehéz időszakai, lásd Tamásnak a közel fél éves kihagyás, Petikének a térd probléma, nekem is a sérülések és egy komoly incidens 2 éve Októberben de ezekből fel kell állni (társaitok támogatásával) és menni kell. Én mindig is akartam Magyar Válogatott Bozót felsőt viselni, és ezt "kicsinek" sokszor lebegett az edzés en a szemem előtt( néha tényleg amikor Áron véletlenül azt vette fel, vagy Száva vagy Vanda :) ) aztán csak sikerült elérni, de ezt edzéssel lehet.
Advertisement  
Jan 25, 2016 7:46 PM # 
pinterabel:
én mit nem adnék azért, ha lenne kivel edzenem... :/
Jan 25, 2016 7:53 PM # 
GZs:
A kezdeményezést én is nagyon jónak tartom, és tényleg szomorú, hogy ilyen kevesen voltak. De azért Levi ne add fel!

Tudom, hogy az én "fiatalságom" más korban datálódott, de akkor nagyon sokan jártunk edzésre, és egymást hajtottuk, segítettük át a holtpontokon. Sokszor nekem is nagyon nehéz volt elmenni az edzésre, de úgy voltam vele, hogy majd a társak átsegítenek rajta. És úgy is lett. Heten-nyolcan űztük egymást az edzéseken, mindenki elől akart futni, ezért is lett néha a könnyű futásból rohanás a végére. A lényeg, hogy el kell menni, át kell öltözni, a többi már megy magától. Aztán már hiányozni is fog, ha valamiért mégsem jött össze az edzés :)

És nem csak a Levi által meghatározott cél van. Mindenki tud kitűzni magának olyan célt, ami elérhető számára, de azért küzdeni is kell érte. Ilyen lehet a havi/heti edzések száma, a lefutott kilométerek - pl. 2016-ban 2016 km, de lehet a duplája is :) -, vagy akár egy nem tájfutó versenyen - pl. terepfutás, félmaraton - elérendő időeredmény.

Én is ilyen célokat tűzök ki magam elé, ezek motiválnak amikor este hét-nyolc óra körül, munka után ki kell mennem futni - egyedül. De tényleg csak átöltözni nehéz, ha az sikerült, akkor az első pár lépés után már sokkal könnyebb, és a végén jóleső érzéssel tölt el, hogy bár nehéz volt elindulni, de megcsináltam.

A lényeg, hogy mindenki tűzzön ki maga elé egy célt, dolgozzatok érte, jártatok edzésre, hisz együtt minden könnyebb. A klasszikus mondás szerint is: kell egy csapat! És egyedül nem megy - vagy inkább sokkal nehezebb!
Jan 25, 2016 7:54 PM # 
Leves:
Like! :) :) :)
Jan 27, 2016 9:19 AM # 
rozsdi:
HAJRÁ SRÁCOK! Sosem könnyű megtalálni rá az időt, de ha már kimegy az ember abszolút feltöltődve jön vissza és minden más is jobban megy! :)

This discussion thread is closed.