Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Ultra boost

in: harka; harka > 2016-03-02

Mar 3, 2016 10:11 AM # 
Ptr:
Har kört i mina i typ 1½ månad eller nåt sånt nu och jag är nöjd. Är kanske ingenting för tävling då det är svårt att få dem att sitta riktigt tajt på framfoten. Men de sitter ju superskönt, lite som en mockasin. Goa till distanspass och har även fått vara med på lite långa intervaller där jag tycker de funkar helt ok.
Advertisement  
Mar 3, 2016 10:26 AM # 
harka:
Kul och intressant att höra dina erfarenheter!

Jag håller ju på att byta ut hela min skoarsenal nu pga. att Kinvara och liknande inte funkar bra för mig... Utöver NB Vazee Pace som får bli intervallskor, tävlingsskor och snabbare-pass-skor och egentligen tänkt först som Kinvara-ersättare har jag även ångest om jag ska skaffa ett par NB Fresh Foam Zante också. De skulle då vara för pass där Pace är lite för hårda i sulan och vara en direkt ersättare av Kinvara 5-6-7 typ (med svampig sula). Pacen är hårdare i sulan, vilket jag egentligen ville ha, men sedan fega jag ur och tänkte om jag behövde mer dämpning... Men jag ska nog testa Pace lite mer först och se om jag klarar dem mer än intervallpass.

Och som du skriver slutligen Ultra Boosten för distanspass.

Mmm. Inte lätt att byta skor och mycket pengar blir det!
Mar 3, 2016 2:02 PM # 
Ptr:
hehe.. ja, du gör verkligen ett ordentligt byte. Många skor blir det..
Mar 3, 2016 2:30 PM # 
cissi:
Ähh kör på Miles, Distance, Speed, Race, Elements o Trail med Salming före, så har ni allt ni behöver. Man ska inte göra livet så avancerat ;)
Mar 3, 2016 8:34 PM # 
harka:
Cissi<< så talar ett proffs... ;)
Mar 3, 2016 8:39 PM # 
Martinsson:
Har inte Salmings skor väldigt hård hälkappa? Jag tog bort en platta i hälen på mina Salmingskor. Sen blev dom mjuka och sköna.
Mar 4, 2016 12:56 PM # 
cissi:
Speed o Distance är kanske lite hårda. Race är mjuka. Även Miles är rätt softa, men är då en mer mängdsko. Elements har jag tyvärr inte hunnit testa ännu, men de känns sköna iaf ;)

This discussion thread is closed.