Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Time out!

in: Nejc Z; Nejc Z > 2016-03-06

Mar 6, 2016 9:59 PM # 
zmrz-lee:
Moja diagnoza bi bila jasna. Vzemi si popolnoma frej pred Lipico. Zmanjšaj količino vaj za moč, naredi kak iztek, pejdi na sonce in kaj finga pojej. Takšna tekma kot je Lipica bi morala biti prioriteta. Tja pojdi spočit in lačen tekme in boš dobro nastopil. Jaz sem po dobri mednardni tekmi vedno dobil fuL zagona, verjamem da bo pri tebi isto. Žrtvuj en ali dva tedna da bo potem letelo.

Saj ne da bi hotel bit pameten... ampak moja izkušnja je tudi da je raztresenost pri orientaciji močno, močno povezana s količino stvari ki jih imam sicer za opravit... Včasih pomga že samo to, da si zadeve nekam napišeš dol in narediš en plan ki mu lahko verjameš. Daje občutek da imaš zadeve pod kontrolo.

Drži se!
Advertisement  
Mar 7, 2016 7:24 AM # 
Jerca:
Te stvari bi moral početi za svoj užitek, kajne? Če jih ne, potem nekaj ne štima. Vzemi si čas za počitek, kot pravi Jure, in svoje misli naštimaj tako, da ni prav nič narobe, če narediš kakšno napako (ali pa veliko njih) in si poražen. Pa kaj?! Ti si tam zato, ker ti je to v užitek. Pa kaj, če ne bo rezultata. Predvsem zdaj, ko si v času, ki je psihično zelo naporno, moraš zares početi stvari, ki te sproščajo in ti dajejo energijo.
Daj no, veš kako fino je poležavanje v topli pomladni kraški travi, ko je povsod okoli še prava zima. Pa letos ne bo prav nič burje :)
Mar 7, 2016 6:22 PM # 
Nejc Z:
Hvala za podporo :) Sem v fazi, ko sem od drugih stvari tako utrujen, da mi gonja po hosti predstavlja le dodatno izčrpavanje. Zato je udeležba na vseh o-zadevah bolj odraz nuje, ki jo zahteva funkcija, ne pa kake posebne želje. Upam, da bo kmalu mimo...

This discussion thread is closed.