Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: geniet ervan Sofie, ben toc...

in: sofie; sofie > 2016-07-17

Jul 17, 2016 8:51 PM # 
freddie:
geniet ervan Sofie, ben toch beetje jaloers dat je daar tussen al mijn vroegere cm-bestemmingen aan 't oriënteren bent (in S-Chanf ooit mijn eerste ski-escapades gedaan, niet zo succeslvol ;-))
en succes Thomas !
Advertisement  
Jul 18, 2016 12:35 PM # 
sofie:
Dank je An! We hebben het enorm naar ons zin. Voorlopig is het weer ook schitterend! Prachtig mooi hier... We hebben al een trip uitgestippeld voor op de rustdag.
Vorzorg jij je maar goed hè na het avontuur in Frankrijk!
Jul 18, 2016 1:07 PM # 
freddie:
ah, waar ga je naartoe op rustdag? Corvatsch? Bovalhutte? nog iets anders? ;-)veel keuze daar natuurlijk! Ja, een avontuur was het wel. Ik was ergens nog opgelucht dat Elisabeth ongeveer dezelfde tijden 'liep' in dat terrein daar. Anders was mijn zelfvertrouwen helemaal weg. Hoe Nancy en Greet dat daar doen, geen idee, maar 't zijn krakken!
Jul 18, 2016 7:05 PM # 
sofie:
Op de rustdag inderdaad Corvatsch. Ze voorspellen volledig klare hemel, dus dat lijkt ons dan wel een aanrader. Na de SOW hebben we hier nog twee dagen, en de Bovalhutte stond dus ook op het programma. Als jij nog een tip hebt voor de laatste dag, laat maar komen! (misschien best geen al te grote daguitstap, want de valiezen moeten ook nog terug gemaakt worden)
Jul 18, 2016 9:43 PM # 
freddie:
Ik herinner me niets concreet meer voor de rest, maar lelijk is het daar nergens he.. misschien chill tripje naar het meertje bij maloja? Corvatsch altijd leuk om te doen. Bovall herinner ik me vooral omdat mijn mama daar zo ziek was dat ze haar met de helikopter zijn komen halen daar om naar spoed te brengen dus niet de beste herinneringen aan, maar was wel mooie tocht denk ik...
Jul 20, 2016 3:47 PM # 
sofie:
How zeg, An! Jij en je familie trekken het avontuur precies wel aan op vakantie!
Momenteel zegt een chill tripje me wel wat! Zondag doen we Bovalhutte, en dan op maandag zullen we nog even afwachten.

This discussion thread is closed.