Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Oj

in: Carbon Copy; Carbon Copy > 2016-08-13

Aug 14, 2016 2:10 AM # 
carbon:
Vilken bra tid för sträckan. Hur var det?
Advertisement  
Aug 14, 2016 2:26 AM # 
Carbon's Offset:
Wow!
Aug 14, 2016 9:02 AM # 
Carbon Copy:
Det var jättekul :-) Tiden är rullsnitt. Totaltiden var längre (vet inte exakt med säkert att vi hade 1 h och 30 minuter i stopptider (lunchen var obligatorisk 45 minuter och sedan var det vätskepåfyllning etc på bensinmackar (2 st), en kiosk med stämpling för att visa att man åkt förbi och ett McDonaldsstopp. Vi hade tre punkteringar, varar jag var en av dem. Men det gick rätt fort, en kille lånade ut sin kolsyrepratan och jag fick bra tryck i däcket. Måste köpa en sådan.

Det var jättekul! Superbra grupp, glatt humör och säker cykling. Bra fart också, med tanke på att första 18 milen var rejäl motvind. En kille var så trött därefter, att han inte orkade utan hamnade efter och långt under gruppens minimifart, så han hoppade av och väntade in en lugnare grupp. Annars mom vi alla i mål (14 st) och var hur glada som helst. Både pappa och Michael uteblev, tyvärr, Michael hade en muskelinflammation i nacken och vill inte riskera att inte kunna åka Gotland 360. Pappa mötte upp i Torshälla för lunch, man såg hur avundsjuk han var. Trist för honom. Jag kände mig fräsch i går efteråt, inte så trött. Duschade och åkte pendeltåg hem. Känner mig lite mer sliten idag, stel och lite ont i huvudet, men det ger sig nu efter mycket kaffe och sen frukost. Tog sovmorgon och sov till 09:00. Nu återstår bara cykeltvätt - kanske Mike kan komma och göra den för hans cykel är så välskött!
Aug 15, 2016 3:38 AM # 
carbon:
Vad lyckat det lät, förutom pappa och Michael så klart. Hoppas Michael blir bättre inför Gotland. För oss blev det mountain bike hela helgen.

This discussion thread is closed.