Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: kul za idejo, sam vsaj po s...

in: bubi; bubi > 2016-08-29

Aug 29, 2016 1:50 PM # 
Ursa:
kul za idejo, sam vsaj po sliki sodeč izgleda bolj kot čevelj za šprint po parku kot pa za po gozdu, profil deluje bistveno preplitek (premalo izrazit)
Advertisement  
Aug 29, 2016 5:01 PM # 
bubi:
Tole je treking čevelj. Odličen po moje za razne hribe in hribčke. Nikakor ni za tek po trdi podlagi, v gozdu ga pa nameravam sprobat. Profil je boljši, kot zgleda s slike.
Aug 29, 2016 5:13 PM # 
PeterT:
Jaz imam pozitivno mnenje od Alpine, nisem pa ravno navdušen nad tem, da bi njihove pro elit treking čevlje nosil le pozimi v 20cm snega. Pa še to le od doma do kraja tekme. Škoda, sploh ker verjamem, da bi bili sposobni narest super trail čevlje, glede na to da delajo najboljše čevlje za tekačit. http://www.alpinasports.com/product/ecl_summer_2_0...
Sicer pa jim kopiranje od inov8 ne bi smelo biti tuje: http://www.aktivni.si/media/cache/upload/Photo/201... (par let nazaj je bilo kopiranje še veliko bolj očitno).
Aug 29, 2016 5:21 PM # 
Jerca:
Tole v resnici ni kopiranje od Inov8-a, pač pa od Scarpe.
Kar pa pravzaprav tako ali tako počnejo trenutno vse firme, ki delajo pohodne čevlje.

Kakorkoli, jaz mislim, da so pri vsem skupaj bistvenega pomena funkcionalnost, podplat in prileganje nogi. Bubi se že veselim, da poveš še kako se obnesejo na kakšnem hribčku.
Alpina vsekakor proizvaja vrhunske čevlje. Nekaj časa so bili le malce bolj togi pri proizvodnji pohodnih čevljev, a se to že nekaj časa počasi spreminja.

This discussion thread is closed.