Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Tole DP je bilo organiziran...

in: PeterT; PeterT > 2016-09-18

Sep 18, 2016 8:49 PM # 
bubi:
Tole DP je bilo organizirano v misli na Stanonika, tebe, Petroviča in ŽLŠ-ja. No, 2 sta bila MP, 1 je šel raje na Brione, tretji pa je izven forme ... Vsaj Nuša je pokoristila vse skupaj, čeprav ni bilo neke potrebe ... Jeba.
Advertisement  
Sep 19, 2016 5:37 AM # 
Nejc Z:
Toliko o motiviranosti, ki jo prinaša ujčkanje z udeležbo na EYOC-ih JWOC-ih! Lahko pošljemo Dušanu kot dokaz o (ne)pravilnosti oz. subjektivnosti njegove teorije :)
Sep 20, 2016 7:44 PM # 
PeterT:
Lepo, da ste pomislili na nas.
Dušanove teorije pa ne poznam.
Ampak za večja tekmovanja sem bil vedno motiviran. Letos je bil sicer problem, da sem obakrat, pred jwoc in seeoc, imel mesec pred tekmo en mesec krize, ko nisem bil sposoben opravit intenzivnejšega treninga. Na tekmovanju potem tudi nisem bil napalen kot običajno.
Je pa po tvojem sreča to da, sem končal z mladinsko kariero in me ne bo več treba ujčkat. Sploh, ker sem v športu zaradi staršev in je moja udeležba na tekmovanju v bistvu njihova želja.
Sep 20, 2016 8:59 PM # 
Nejc Z:
No, kolikor poznam tvoje starše (poznam jih pa le po pogovoru s tabo in drugimi), ni bat, da te žene motivacija, da se dokažeš staršem. Dočim pri OKP morda ni vedno tako. Tu se mi zdi precej velik osip EYOC in JWOC udeležencev na nadaljnih o-tekmah. Najsi bo le SOL, ali pa SEEOC ali celo WOC. Motivacija očitno ne prihaja od zunaj :) To ti dobro veš...

This discussion thread is closed.