Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: stink schoenen

in: freddie; freddie > 2017-01-03

Jan 4, 2017 6:37 AM # 
jde:
Vaak een combinatie van zweet, vocht en warmte... Een keer wassen met overvloedig water kan tijdelijk helpen (de schoenen, al helpt de voeten wassen ook ;-)
Schoenen buiten laten drogen als ze niet binnen mogen...
Advertisement  
Jan 4, 2017 1:23 PM # 
sofie:
een keer wassen in de wasmachine met een stevige scheut azijn erbij...
Jan 4, 2017 1:24 PM # 
sofie:
Trouwens... een gelukkig nieuwjaar hé! Met vooral een goede gezondheid, dan komt al de rest meestal wel vanzelf!
Jan 4, 2017 5:10 PM # 
freddie:
dat heb ik echt nog nooit geriskeerd met mijn favoriete loopschoenen, de wasmachine :-o jij doet dat dus wel? op een speciaal programma, of.? en ja, uiteraard ook voor jou een fantastisch 2017 gewenst!
Jan 4, 2017 5:41 PM # 
sofie:
Zelf heb ik nog nooit loopschoenen in de wasmachine gestoken... als ze vuil zijn wacht ik gewoon tot ze droog zijn, en dan met een borstelke het zand er af...
Maar ik ken wel mensen die hun loopschoenen af en toe in de wasmachine steken (en nadien zelfs in de droogkast), en die zouden daar blijkbaar, ondanks dat men het afraadt, geen last van hebben...
Een kopje azijn toevoegen aan de was heb ik wel al gedaan, en dat helpt dus wel echt om zweetgeurtjes uit sportkledij te krijgen!
Jan 4, 2017 5:56 PM # 
freddie:
ja dat wil ik dus ook niet meteen riskeren... eerst wat andere middeltjes proberen. Zakjes vanillesuiker werden me ook al aangeraden :-O Hoedanook, ik moet iets ondernemen! ;-)

This discussion thread is closed.