Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Danes sem se pogovarjal z e...

in: bubi; bubi > 2017-01-15

Jan 15, 2017 6:24 PM # 
Nejc Z:
Danes sem se pogovarjal z eno mamo, je rekla: sedaj, ko ima možnost it v Italijo, gre, zasluži si pa gotovo ne. Žal večina staršev ni tega mnenja. Menijo, da si otroci zaslužijo, saj izpolnjujejo kriterije. To je res, škoda pa, da tisti, ki bi morali postavit zahtevne kriterije, niso opravili svojega dela. Ne letos in verjetno tudi nikoli prej. Sem pa prepričan, da je bilo v preteklosti že precej bolje.

Jaz bi šel z veseljem v Italijo. Po svoje vam zavidam. Sem se kar težko odločil, da ne grem. Tam bo fajn, zabavno, mal turizma, lepi razgledi in še kaj. Ampak kaj bi s tem naredil? Podpiral sistem, za katerega vem, da ni pravi.

Rezultati testiranj: imamo kje podatke zbrane za par let nazaj? Bi bilo zanimovo videt, kako nekateri že 3 leta tečejo enak čas in da nekateri še niso končali testiranja...beda. Mislim, da tudi ti premoreš toliko zmagovalne filozofije, da se ti to stanje pošteno gravža.
Advertisement  
Jan 15, 2017 8:21 PM # 
bubi:
Vsi rezultati so v Dropboxu. Včasih sem jih jaz zbiral za posameznike in kdaj narisal kakšen graf, potem pa se je z novim selektorjem stvar malo zapostavila. :) Pri puncah je stvar problematična. Ne spomnim se nobene, ki bi resno napredovala. Fantje imajo pri tem "hormonski" privilegij. Je pa na vsak način katastrofalno, da se kdorkoli, ki sebe kliče za reprezentanta, bori s 15:00 na kilometer. Ne glede na hormone.

This discussion thread is closed.