Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Noniin!

in: PJDabird; PJDabird > 2017-01-15

Jan 16, 2017 9:30 AM # 
Sovijarvi:
Nyt näyttää melkoisen asialliselta sunnuntaipäivältä! =D

Hyvät tunnit ja hieno keli kulkea!
Advertisement  
Jan 17, 2017 9:56 PM # 
PJDabird:
Oli kerrassaan mahtava bike&run PK :-). Hidasta menoahan se on vielä ja etenkin fatbikella, mutta treeni meni mukavasti ja sää oli tosiaan mitä mainioin.
Jan 18, 2017 7:58 AM # 
Sovijarvi:
Ei kait sillä niin väliä ole millaisia vauhteja sitä etenkin talvikaudella lyllertää, pääasia että noita pitkiä pk-treenejä tulee säännöllisesti - ei se muuten noissa Ursakeissa yms kulje.

Tänään mennään Messilään vetämään pitkä pk-treeni.
Jan 18, 2017 7:42 PM # 
PJDabird:
Juu, niinpä. Pitää malttaa pitää vauhdit alhaalla. Itse asiassa juuri Ursakissa (keskimmäisessä sarjassa) pitäisi pystyä petraamaan viime vuodesta.

Olitteko tänään skimoa vetämässä Messilässä?
Jan 19, 2017 10:52 AM # 
Sovijarvi:
Mun mielestä yksi hankalimpia asioita parantaa kokonaisuutena on ns perusvauhti, se mitä jaksaa sitten loputtomasti on se sitten juosten, meloen taikka ajaen. Mulla se on ihan kohtuullisella tasolla mutta, aina se voisi olla parempi.

Meillä meni viime vuoden Ursak Kaajan kanssa ihan perseelleen, Jarin jalka kipeyty niin pahasti että ei pystynyt juoksemaan juuri lainkaan ja lopulta heitti hanskat tiskiin aamun sarastaessa kun oli niin v*tun kylmä melonnan jälkeen.

Juu, 4 tuntia hiihdettiin, osa siitä tosin railopelastautumisen eri variaatioita Mikalle näyttäen / opettaen. Repussa oli 12,8kg ja valjaissa pari kiloa kilkettä.
Jan 21, 2017 8:37 PM # 
PJDabird:
Oon tiimikaverin kanssa niin aloittelijoita noissa seikkailuissa, että perusvauhdin lisäksi tökkii kaikki vaihdot ja questit siinä vaiheessa, kun alkaa väsyttää. Menee aikaa turhaan jumittamiseen, säätämiseen ja sähläämiseen. Kun ollaan noita vähän mutisportia pidempiä juttuja kokeiltu, niin alkaa tosiaan se vauhtikin sakkaamaan pahasti. Mutta eipä tuo ole mistään muusta kiinni, kun treenaamisesta :)

Viime vuoden Ursakissa oli kyllä karmeet olosuhteet noin niinkun Suomen kesäkuuksi vaikka aurinko muka paistoi - lämpötila putosi iltaa kohti johonkin 5-7 asteeseen ja tuuli oli v*ttumainen. Harvoin on ollut semmoista kylmähorkkaa, kuin silloin maaliin päästyä. Eikös siinä pitkässä sarjassa peruttu toinen niistä melontaosuuksista tuulen takia kokonaan?

Joskus aikoinaan Itävallassa asuessa tuli vähän tuota skimoa kokeiltua experttien opastuksella ja olihan se aivan älyttömän hienoa. Mielelläni voisin jossakin vaiheessa tulla mukaan ainakin vähän kokeilemaan, jos saan jostakin kamat.

This discussion thread is closed.