Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: cipő

in: rozsdi; rozsdi > 2017-01-31

Jan 31, 2017 6:38 PM # 
fitless:
Szerintem a cipőtök egyik nagy problémája az ára. Aki ilyen árban szeretne cipőt, az vagy azért keres márkásat, mert abban menőzhet, vagy abban bízik korábbi tapasztalatai alapján. Szóval szerintem vagy szuper minőséget kellene produkálnotok, vagy alacsonyabb áron adni a cipőt (a minőségből visszavéve). Vagy a cipők marketingjét kéne elsősorban nemzetközileg megtolni, hogy az ember elkezdjen azon gondolkodni, miért vegyen Kalenji cipőt az asics / nike / inov8 / saucony cipő helyett?
Advertisement  
Jan 31, 2017 6:40 PM # 
fitless:
Pl. normális futókat meggyőzni hogy ilyen-olyan versenyeken fussanak Kalenjiben és akkor a hardcore futók is látnák hogy mennyire jó a cipő.
Feb 1, 2017 9:38 PM # 
makaiandras:
Egyet kell értenem az előttem szólóval!
A top modeljeiteket így nem vagy csak minimális körben lehet értékesíteni.
Feb 2, 2017 10:05 PM # 
rozsdi:
Ez szerintem stratégia kérdés is. Én személy szerint kevésbé hiszek abban hogy top futókat lenne érdemes szponzorálni, mert azt végülis úgyis a vásárló, felhasználó fizeti meg - ezt az Asics, Nike...stb be is építi az árba. Inkább abban hiszek hogyha lehet akkor legyen olcsóbb, amellett h legyen minél jobb minőségű. Ma teszteltem a Speedcrosst is, és nem jött be. Sokkal kevésbé érzetem kényelmesnek mint a korábban tesztelt saját márkát, és ebben csak kicsit játszik szerepet h itt dolgozom. Volt olyan cipő a külső márkák közül ami abszolút bejött (Nike Windflow). Jelenleg a Kalenji race 15.000 Huffal olcsóbb emellett mint a Speedcross 4, így azt gondolom jelentős a különbség. Ebben a cipőben már komolyabb futók is elgondolkozhatnak, de abban igazatok van hogy az első lépés a kulcs, azaz hogy egyáltalán elgondolkodjon azon h beleteszi a lábát.

ui: Európában jelenleg hiány van ezekből a cipőkből. Az előre tervezett eladást több mint 200%-al múlta felül a régió az elmúlt 6 hónap során, így azért azt lehet mondani h van aki megveszi... :)
Feb 2, 2017 10:36 PM # 
fitless:
Egy ilyen cipő 24.990 Ft-ért eladható??? http://www.decathlon.hu/kiprun-ld-ferfi-futocipo-i...# Ez egy sima tömegcipő, ráadásul drágán.

A Kiprun Trail XT6 is rohadt nehéz... A Speedcross-om, ami kb. 100 km-be telt hogy betörjem, a 395 gramm helyett csak 310 gramm és nagyon nehéz. Az inov8 ugye 212 gramm...

A Kiprace 3 Trail ugyanennyiért azért már jobban néz ki.

Más: "SZAKÉRTŐNK AJÁNLÁSA
A terméket versenyeken és gyors (résztávos) edzéseken teszteltük (olyan futók számára, akik 40 perc körül futják a 10 km-t, és 2 óra 40 perc alatt a maratont)."
Ezt újra kellene számolni. Aki 2:40-et fut maratonon, az csak maraton közben 38 perces 10.000-eket fut...
Feb 2, 2017 10:38 PM # 
fitless:
Ezeket ne basztatásnak tekintsd, hanem jobbító szándékú megjegyzéseknek. Van egy csomó jó cuccotok és én is rendszeres vásárlótok vagyok. Csak a saját márkás high tech cuccaitokból nem vásárolok.
Feb 3, 2017 7:27 AM # 
Leves:
Ha elfogadjátok az én véleményemet erről témáról, hogy miképp is érdemes reklámozni egy cipőt vagy mást, az szerintem nem a legjobb futóknál kell keresni a megoldás. Sokkal nagyobbat marketing értéke van az olyan embereknek akik "híresek" és sokat posztolnak facebookra, rengeteg követőjük van. Pl. a POLAR Rubint Rékával is reklámoztatja magát, a Salomon-nak meg egy időben Száraz Dénes volt a Magyarországi arca. A cél közönség szerintem egyre csak butul, irányíthatóbbá válik sajnos. Nem hiszem, hogy a futók (hobby,versenyző stb.) többsége sokan ismernék pl. Papp Krisztát (Nike) v. Kazi Tamás (Adidas) sportolókat, sokkal inkább felfigyelnek arra, hogy a médiában, a "celebek" közül ki mit használ.
Feb 3, 2017 1:50 PM # 
rozsdi:
Nyugi nem baztatasnak veszem. Sőt Ti akik ebben a vilagban mozogtok sokszor tök jö kommentet javaslatot tesztek.
Egyébként Levinek igaza van, azzal és úgy kell reklámozni amit a célközönség olvas, hallgat.
Ez nálunk elsősorban a kezdők, amatőrök és csak utána a rendszeres sportolök. A profik meg egyáltalán nem.
Egyszer azért viszek majd mintát és egy futás erejéig próbáljátok majd ki ha van kedvetek...

A honlap meg nem tökélezes de szerencsére sokat javult az elmúlt években... ;)

This discussion thread is closed.