Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: hartslagmeter

in: sofie; sofie > 2017-02-04

Feb 4, 2017 2:41 PM # 
jde:
zelf al een verleden van polar, garmin, en nu suunto (ambit2), en momenteel erg tevreden van huidig model... Hartslag meter is een stoffen bandje en kan in wasmachine, niet meer zo'n stugge band als vroeger... Naar budget is het altijd wat afwegen natuurlijk (de ene wil gps, den andere hartslag, ...) online kan je af en toe wel een actie meepikken (gewoonlijk oudere modellen, wanneer er weer wat nieuws op de markt is...)
Advertisement  
Feb 4, 2017 7:09 PM # 
sofie:
Merci voor de info, Jan! Filiep heeft ook een Suunto en is daar ook heel tevreden van. Het zijn wel de meer prijzige horloges, maar ik heb al eens wat rondgekeken, als je wat zoekt kan je ze inderdaad voor een redelijke prijs vinden. Tegenwoordig bestaat die Suunto in een 'run' versie, en die is goedkoper (waarschijnlijk omdat die minder snufjes bevat, snufjes die je als loper toch niet nodig hebt)...
Feb 5, 2017 10:21 PM # 
freddie:
Mijn garmin band is ook niet zo stug. Maar ik gebruik dat totaal niet (tja, op mijn niveau...)
Toen ik mijn garmin kocht,heb ik even zo een tomtom met pols meting gepast, zat niet strak genoeg rond mijn dunne pols op kleinste gaatje en die gast zei toen dat dat met mijn polsjes nooit goed zou werken. Was ook geen zicht, te dik op mijn pols. Maar is misschien ondertussen wel verbeterd hé.
Feb 8, 2017 12:06 PM # 
sofie:
... ik denk dat het een Suunto run wordt... ne witte ;-)
Filiep zegt wachten met bestellen tot uw verjaardag :-)

This discussion thread is closed.