Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: 7-8

in: sofie; sofie > 2017-02-19

Feb 20, 2017 8:43 AM # 
freddie:
Ik ben ook langs boven geweest, had écht geen zin om héél dat stuk tegen bramen te vechten. Je moet blijkbaar dikke pech gehad hebben met je tracé, want ik ben toch wel wat sneller dan jij, wat op zo'n stuk naar boven allesbehalve logisch is ;-) (ik ben net voor die stenenhopen op het pad boven uitgekomen, redelijk schuin omhoog gegaan dus).
Los daarvan niet echt de beste keuze, zeker niet met mijn benen/conditie...
Advertisement  
Feb 20, 2017 6:01 PM # 
sofie:
Hey An, ik denk dat ik inderdaad pech had met m'n tracé... eerst proberen vrij loodrecht naar boven te gaan, maar daar waren te veel bramen, en dan dus wat meer op de flank gaan lopen, maar opnieuw veel hulst en veel bramen... uiteindelijk kwam ik pas aan de splitsing van de paden boven...
Nu, ik moet toegeven, ik ben geen held in 'bush-figths'... ;-)
Ik heb inderdaad gehoord dat de doorsteek vrij goed te doen was... tja, dat weet je niet op voorhand hé!
Feb 20, 2017 6:22 PM # 
Hannahthie:
Ik ben wel rechtdoor gegaan, ik had niet echt voorbereid dus de keuze heel snel moeten nemen. De bramen vielen heel goed mee en er waren enkele sporen waar je in kon lopen. Misschien heb ik daar wel wat geluk mee gehad, want als je het zo op de kaart ziet lijkt het inderdaad niet zo goed beloopbaar.
Feb 20, 2017 7:08 PM # 
freddie:
En ik maar vooruit denken :-o En dus vooral denken dat ik die flank vol bramen niet zag zitten... Afin, portugal zal me die flank wel snel doen vergeten :-))

This discussion thread is closed.