Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Haha

in: Ptr; Ptr > 2017-02-21

Feb 21, 2017 7:59 PM # 
cissi:
Var väl ungefär samma när jag var där för ngr år sen, verkade knappt ha planer på att han skulle kolla på foten. Till slut kom det nåt "aja när du ändå är här kanske jag ska kolla på den iaf, men jag litar ju på vad Magnus tror..."
Du har sen så småningom ett intressant brev att se fram mot när han har sett röntgenbilderna, det är så att säga inte skrivet av en ingenjör iaf... å ena sidan, men å andra sidan så kan... han skriver typ som man tänker eller pratar ;)
Advertisement  
Feb 21, 2017 9:31 PM # 
harka:
Kul kille...
Feb 22, 2017 6:46 AM # 
Ptr:
intressant.. glömde när han pratade om vilopuls och träning vid sjukdom.. hur man förr tränade hårdare ju sjukare man var för att träna bort det. Och även om hur syreupptagningsförmågan går ner 25% om man är sängliggande en vecka och hur det tar ungefär 3 ggr så lång tid (som sjukdomen varade) att komma tillbaks där man var innan. Och hur fotbollsspelare (eller snarare tränarna) ansåg att man behövde gå in i full träning igen direkt, dvs med samma belastning som innan en sjukdom...

Och sedan avdelningen om hur barn ofta tränar/tävlar när de är sjuka eftersom de inte förstår att det är "farligt" och därför inte säger nånting.. och lite samma med fotbollsspelare, vågar inte erkänna att de är sjuka..

This discussion thread is closed.