Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Vertailusarja

in: Eerola; Eerola > 2017-03-25

Mar 25, 2017 12:19 PM # 
Sovijarvi:
Tuossa toi meikäläisen edellinen verrokkisarja mutta vähän pidempänä settinä samalla reitillä.

https://ar.attackpoint.org/viewlog.jsp/user_7340/p...

Hyvä reitti treenille.

Nyt sit ens viikolla, tai miksi jo ei huomennakin, määrää koneeseen niin alkaa jossain vaiheessa tippumaan työsykkeet reippaasti.
Advertisement  
Mar 25, 2017 1:14 PM # 
Eerola:
huomaa siinä eroa :) ja etenkin omassa juoksussa verraten viime vuoteen kun nyt taas ei oo tehnyt mäkeä niin ei saa oikein alamäessäkään laskemaan sykkeitä.

huomenna meen fillaroimaan sipoonkorpeen joku 3-4 tuntia
Mar 31, 2017 1:16 AM # 
Sovijarvi:
Se, periaatteessa, ei haittaa vaikka sykkeet ei hirveästi laskisi alamäessäkään kun kyllähän niitäkin joutuu työstämään sitten kun kovaa juostaan. Se että miten korkealle ne sitten nousee, onkin toinen juttu, vetää lihakset aika hyvin tilttiin jos joutuu paljon työstämään esim 4-alueella.
Mar 31, 2017 3:17 AM # 
Eerola:
Pohkeet ollut ihan jumissa ja eilinen torstai oli eka päivä kun ei normaaliaskellus enää sattunut pohkeisiin.
Mar 31, 2017 9:53 AM # 
Sovijarvi:
Jeps - ja sitten todellisuus mitä on edessä Tromsossa.
3700m lisää nousua ja laskua sekä maratonin verran lisää matkaa niin ollaan siellä missä sen kisan kanssa sitten aikuisten oikeasti ollaan.

Tässä kohtaa sen pitää alkaa näkyä sitten treeneissä juoksumäärien nostamisen muodossa. Lihakset kyllä tottuu, jopa yllättävän nopeasti kun säännöllisesti tekee.

Combona mäki+pitkis viikonloppuisin, perättäisinä päivinä on ollut ainakin itsellä toimivin konsepti. Pitkistä voi alkuun pilkkoa mtb+juoksu+mtb tyyppiseen tekemiseen kunhan pääpaino pitkikselläkin on juoksussa.

Viikolla sitten lihaskunnot, peruslenkit, rata/vk ja jos mahtuu enemmän juoksua kalenteriin niin aina voi mennä jaloittelemaan hetkeksi ulos.

Kaikki on kuitenkin eteenpäin sitten Tromsossa. Cut Offit, etenkin se Hamperokkenilta alas tullessa oleva on kohtuullisen tiukka ja se vaatii työtä että sen alle pystyy juoksemaan.

Pipo päähän ja pakkaseen. Millään muulla se ei tule.

This discussion thread is closed.