Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: zondag

in: sofie; sofie > 2017-04-06

Apr 7, 2017 12:16 PM # 
freddie:
Proficiat alvast met je overwinning komende zondag. Povere opkomst zo te zien. Jammer dat ik er niet bij kan zijn om weerwerk te bieden, ik loop echt graag in dat terrein. Maar 't zal voor een andere keer zijn!
I'll be back ;-) (hopelijk gauw, straks zien wat Stijn zegt)
Advertisement  
Apr 7, 2017 1:00 PM # 
sofie:
Haha... ja, ik had het ook gezien dat we maar met 2 zijn... erg hé!? Hopelijk hebben D35 dezelfde omloop als D40 en H55... kwestie van toch iets of wat gemotiveerd te zijn! Ja, echt jammer dat je er niet bij kan zijn... ik zag op de google+ van Fred de kaart voor zondag... ziet er heel leuk uit! Ik kan me inbeelden dat het frustrerend moet zijn om zo'n mooie terreinen links te moeten laten liggen. Maar ik denk echt dat het het beste is om eerst blessurevrij te geraken, en dan heel geleidelijk aan op te bouwen... hopelijk krijg je hiervoor snel groen licht van Stijn! Ik duim mee!
Is Stijn, Styn Vereecken van de sportkine in gebouw Denayer (als die daar nog zit ondertussen)? Indien ja, doe die maar de groeten van mij hé!
Apr 7, 2017 2:14 PM # 
freddie:
Ja, ziet er een fijn kaartje uit, en dan een prachtig lentezonnetje erbij. De afwezigen zullen ongelijk krijgen! geniet er maar van dat je het allemaal mee kan doen.
't is een andere Stijn, Janssens, ik schat hem te jong om door jou gekend te zijn... http://www.sportpraktijk.be/team
die zitten in het gebouw waar ik werk, en hebben dus aan mij een vaste klant :-O

This discussion thread is closed.