Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Gruitrode

in: sofie; sofie > 2017-09-10

Sep 12, 2017 12:18 PM # 
freddie:
toch goed gelopen... mooie tijd! als eerste loper is het niet evident op een kaart als Gruitrode! Aline Hermans zag ik plots tussen post 2 en 3, dus die heeft in het begin zeker meer laten liggen dan jij. Sofie Her zag ik daar ook plots nog. Jou heb ik nooit gezien. Het lange been naar post 1 had uiteraard al voor de schifting van tragere/geblesseerde loopsters als mezelf gezorgd.
Advertisement  
Sep 12, 2017 12:19 PM # 
freddie:
En bij mij was het 2e deel ook een ramp trouwens. Heb er bijna evenlang over gedaan als deel 1 :-(((((
Sep 12, 2017 2:03 PM # 
sofie:
Bedankt voor de mental support, An!
Ja, ik realiseer me wel dat niemand echt helemaal foutloos zal blijven op zo'n kaart, maar ja, daar staan, en niet echt weten hoe het nu verder aan te pakken (bijvoorbeeld aan post 55), is zo frustrerend hé! Zeker als je op een pad staat... dat zou toch een duidelijk aanvalspunt moeten zijn, dacht ik...
Filiep liep HmasterA, en thuis zag ik dat die hetzelfde parcours hadden.
Mijn post 1 (74) lag een eindje verder dan de andere eerste posten, dat verklaart wellicht waarom ik daar niemand zag... Van Anna en Liesbeth hoorde ik dat ze gemist hadden naar post 1.
Ik had me nog niet gerealiseerd dat dit onze laatste keer in DOpen zou kunnen zijn... nu, ik denk dat we bij KOL niet eens een DMasterA ploeg kunnen vormen... dus misschien toch nog een aantal keren DOpen??
Sep 15, 2017 8:12 AM # 
freddie:
Masters A is toch een vrij grote leeftijdsgroep? Ik zou het alleszins - als de knie meewilt - wel zien zitten met Béatrice en Vinciane :-)
Sep 15, 2017 5:45 PM # 
sofie:
Dat kan ik geloven! Top-team voor ASUB!
Sep 19, 2017 5:16 PM # 
freddie:
'Vet' team haha :-) duimen dus maar voor de knie :-)

This discussion thread is closed.