Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Signesbo - Ryd

in: Swampfox; Swampfox > 2019-07-30

Jul 31, 2019 11:12 AM # 
Jagge:
Huset som är inte på bildet (ett par meter höger från stenen) är på Signesbo-Ryd kartan men jag vet inte är stenen där också. Men i alla fall som en finne är jag förstås mer intersserad är berg i dagen med på kartan eller inte?
Advertisement  
Jul 31, 2019 11:36 AM # 
Swampfox:
På flera ställor på kartan (den version jag har, i alla fall)) det finns berg i dagen markerade med grå–till och med den där liten området precis bredvid huset. Fast den flestan markeras med gul.

Verkligen bra att du kunde hitta den lilla stenen–imponerande, Jagge!
Jul 31, 2019 2:03 PM # 
Spike:
Its easy to find stone and berg i dagen I want to see kolbottnar.
Jul 31, 2019 3:05 PM # 
bubo:
Den stora frågan är om stenen är stor nog att vara med på kartan - följer den kartnormen? Vi behöver en Swampfox att jämföra med...
Jul 31, 2019 8:26 PM # 
Swampfox:
Okay, I say this one time, all you short people. Big ones, too! Inom flera timmar bli det kräft säsong, och det ska bli kräft fiskning hela dagen och hela natten. Ingen tid for kolbotten bildar, you big people. You short people och fågel ättare (katt, menar jag), också!

Och slut med den här absolut löjlig prat om kolbottnar; kort och enkel dom finns inte! Inte även på Mars och inte på någon mosse som någonsin blev blött.

Mera behövs inte sägas.
Aug 1, 2019 6:24 PM # 
bubo:
Kräftor!!!
Aug 1, 2019 9:29 PM # 
Spike:
It also must be close to surstromming time. If you've given up on finding kolbottnar, you should find (and eat) some surstromming.
Aug 1, 2019 10:16 PM # 
Swampfox:
Skulle föredrar att skära av foten och blöda till död. Du få äta surstromming till lunch varje dag om du vill; jag ska köra med pizza.
Aug 2, 2019 1:37 AM # 
jjcote:
OK, that was pretty funny. My browser was in translate-to-English mode, and it showed Spike encouraging Swampfox to eat sourdough. I couldn't understand why Swampfox was so averse, because I thought cowboys loved sourdough. Then I switched it to svenska and saw that you were really talking about stinky fish.

Please login to add a message.