Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Kjipe nyheter

in: anordber; anordber > 2019-08-20

Aug 21, 2019 5:55 AM # 
torbensfunk:
Hei Anders,

kjipe nyheter, men jeg vet at du er av de absolutt sterkeste mental jeg kjenner. Jeg synes det hadde vært kjedelig med pause fra logging fra Attackpoint, da jeg synes det var fint å få et innblikk i hva du driver med om dagen ;) ...du vet at du kan ha autologg av øvelser uten at det trenges å gjøre noe mer med ;) ...

Det finnes i hvert fall masse ting å finne på treningsmessig, selv om sikkert ikke alt er like morro enn å løpe masse, men sykling vet du ja, der kan man oppdage mye nytt utenfor løpingens rekkevidde. :)

Jeg ønsker i hvert fall masse lykke til i rehabiliteringen! stå på!
Advertisement  
Aug 21, 2019 7:37 AM # 
anordber:
Takk for hilsen Torben. Jeg har allerede tatt bort autologgfunksjonen, men det kan jo fort hende jeg savner Attackpoint igjen ganske raskt (jeg forsøkte en gang å droppe Strava, men havnet tilbake igjen etter noen uker...). Jeg skal fortsette på Strava så du får i alle fall følge med der. Og om 2 uker får jeg nok litt mer svar på hvordan knestatusen egentlig er. Det er nok ikke slik at jeg ikke kan løpe eller konkurrere, men mer slik at jeg må ta hensyn og forebygge fremtidige problemer.
Aug 22, 2019 8:30 AM # 
tnipen:
Veldig enig med Torben at du knallsterk. Du er jo også veldig smart og kreativ så jeg er sikker på at du klarer å finne et treningsopplegg som både er gøy og holder motivasjonen oppe. Men jeg er trist på dine vegne hvis det viser seg at du ikke kan trene helt slik du har lyst til og er vant med.
Aug 22, 2019 11:00 AM # 
Cristina:
Helt enig med tnipen!
Aug 22, 2019 7:22 PM # 
anordber:
Takk for at dere har trua både Thomas og Christina. I løpet av et par uker kommer jeg ganske sikkert til å sette meg et mål igjen og da kommer også treningslysten garantert. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer til føre skikkelig her igjen også da.

Please login to add a message.