Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Miksi To-Su treenit romahtivat?

in: johannes roto; johannes roto > 2019-09-09

Sep 9, 2019 9:18 AM # 
Red Fat Elf:
Moi,

Pohdittavaa,

Miksi to-su treenit romahtivat kokonaisuudessaan?

Vaikuttavat tekijät, analyysi ja miten välttää jatkossa vastaavaa.
Advertisement  
Sep 10, 2019 4:43 PM # 
johannes roto:
Suurimat tekijät luultavasti liian kovat treenivauhdit ja huono ruokavalio. Tulevaisuudessa pitää pystyä malttamaan treeneissä ettei vedä yli ja myös kiinnittää syömiseen enemmän huomiota.
Sep 10, 2019 7:21 PM # 
Red Fat Elf:
Aika "kinthaalla" on vedetty mun ohjeistuksissakin treenvauhdeissa - eli niissä kovissa treeneissä ei ole ollut juurikaan kiristämisen varaa, vaikka "lajin helppous viehättää".

Mulla on tietty aitiopaikka seurata sun ruokavaliota päivittäin ja en oo siihen oikein puuttunut, vaikka olisi ehkä kannattanut - mutta pahimpia on pitkät välit ja huonot hiilaripommit jotka nostaa verensokerin nopeasti ylös ja romauttaa alas.

Vedä nyt perjantain aukivetoihin asti täyslepoa ja koita saada muutama 9-10 tunnin yö alle niin pääset palauttelemaan kunnolla. Ei bisseä, ei roskaruokaa. Magnesiumia ja sinkkiä iltaisin.

Mä koitan huomenna katsoa edelliset 10 viikkoa läpi ja poimia siitä kokonaisuudesta muutaman pointin mihin tartutaan ja mitä tehdään toisin seuraavien treenijaksojen aikana.

Keskitytään nyt siihen että pääset palautumaan riittävästi ennen Viikin Viitosta, ja sitten katsotaan missä mennään sen tuloksen jälkeen.

Please login to add a message.