Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Observasjon

in: The Crazy Bananas

Jan 19, 2011 5:51 PM # 
silje:
Ser at det blir trent veldig bra for tiden, og at selvom jeg syns jeg er kjempeflink så er Ida og Siri enda flinkere og jeg ligger derfor "bare" som nr 3 i antall treningstimer. Ida har vist at treningstimene hjelper med økende O2-opptak, og Siri vinner skirenn:D Dette er gladnyheter når man sitter "innelåst" foran skolebøkene dag ut og dag inn i en monoton tilstand av sove,spise,lese,trene,spise,lese,spise,lese,sove.....i tillegg til at det gir meg motivasjon og press på å komme meg ut selv:) God tur til Gbg, Ida. Regner med at du skal dit.
Advertisement  
Jan 21, 2011 11:23 AM # 
mariulv:
ja. må si at ida og siri er verdensmestere på å samle timer. virker som om de trener 15 timer uten å løfte en finger for det jo. særlig for ida kan dette føre til suksess til sommeren :-D Siri må irgendwann bli skade fri..
OG silje. Jeg har bemerket at du også er kjempe flink om dagen. du har jo masse timer selv, og jeg kan tenke meg at du har masse stress ved siden av. så å få inn alle de øktene gjør meg imponert. går det mot den beste treningsvinteren eller???
Jan 22, 2011 11:45 PM # 
silje:
gjør nok det ja, men skal ikke så mye til for det;) Mye stress, men bare en uke til nå, så er det ferie! Ida løper også veldig bra nede i Gbg, hadde vært gøy å være der og. Snart i mål du eller, med alle eksamener?
Jan 23, 2011 8:58 AM # 
mariulv:
nei:( blir nok aldri ferdig her :p vorklinik vet ikke hva ferie er de. for skal være ferdig 1 mars, men da må jeg ha "pflege"praktikum i en mnd. også åpner 2. semester med 2 prøver. jippi.

This discussion thread is closed.