Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: 5 seconds of fame

in: Jac; Jac > 2013-07-15

Jul 17, 2013 2:13 PM # 
Arlaharen:
Såg också din framfart på berget. Lite småtafflig produktion, men verkar vara en riktigt kul och utmanande tävling. Roligt att det inte är lagtävling. Dock såg forsen i början lite väl teknisk ut, men det kanske är lättare än det ser ut?
Advertisement  
Jul 17, 2013 7:40 PM # 
Jac:
Grattis igen! Såg att du har börjat träna Adventure Race dygnsrytm (dvs låter bli att sova) så HÅEC kanske är nästa steg ;)

Forsen är utmanande om man kör i en kajak som är tillräckligt snabb. Det första forspartiet är faktiskt ganska långt och stökig. Kör man i en bred och tung typ havskajak, då är det nog lugnt, men vill man att det ska gå snabbt också så blir det en utmaning.

Jäkligt kul tävling i alla fall. Rekommenderas starkt! Nästa år så ska jag gå in för den helhjärtat och faktiskt förbereda mig också.
Jul 17, 2013 8:33 PM # 
Arlaharen:
Tack, och jo det blir lite multisport/AR-träning på den fronten ;)
Hoppas dock det ska bli lite bättre med sömnen så småningom...

Har faktiskt varit lite sugen, men det är det där med all utrustning som känns lite jobbigt. Annars är det ju en utmaning utan guds nåde!
Jul 18, 2013 7:45 AM # 
Ptr:
Utrustning? Är inte det något som talar FÖR multisport Figge? Du får ju köpa massa roliga prylar ;)
Jul 18, 2013 4:43 PM # 
Arlaharen:
Jo utrustning i all ära, men just känns det som att min halvfärdiga frigga redan är full utan ett par kajaker och ett gäng cyklar. Får bygga ut helt enkelt ;)

This discussion thread is closed.