Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Discussion: Ångaloppet

in: Jac

Aug 5, 2013 7:53 AM # 
Ptr:
Ser ut att vara dåligt med simning i kalendern? Satsar ni på att kriga er igenom, eller har ni ställt in? Kanske ger paddlingen en del simträning åtminstone.
Advertisement  
Aug 5, 2013 9:21 AM # 
Jac:
Jag simmade faktiskt i Arkösund ett par gånger (har missat att logga det). säkert 200m... Testade också att klättra upp på en sjögräsig hälla med X-talonerna, vilket gick helt åt helsike (har för mig att du tipsade om metalldubb och det understryks verkligen).

Planen var att inte va med, men nu har vi bestämt att vi ska vara med... Så det blir att kriga. Kanske köra igenom banan på lördag... Har i alla fall tränat löpning förra veckan ;)
Aug 5, 2013 9:36 AM # 
Ptr:
Hehe... ja, löpningen bör ju inte vara något problem. Se bara inte till att stressa på simningarna så ska ni nog ha en bra chans på topp-placering i mixedklassen. Men som du själv skrev, metalldubb är i princip ett "måste". Dessutom tipsar de om att långa delar av insjövarvet går på vägar där de lagt nytt "grus", sådana där stora vassa stenar. Känns inte skönt att springa med 190:or då. 212:or skulle kanske funka dock.

This discussion thread is closed.