Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

HimosTrail

Jämsä, Central Finland, FI
Aug 19, 2017

Type: Running - Local

event website

added by: Sovijarvi

TAPAHTUMAINFO
Himos Trail haluaa tarjota upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet. Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina kisapäivän päätähtinä häärivät lapset. Lauantaina tarjolla on puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy, itsensä Himoksen nousuissa haastaville Himos Extreme sekä suunnittelupähkinää ja tiimihenkeä mittaava Himos Team Spirit. Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella. Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan.

Discussion

no messages

Are you going?

Sign in to add this to your calendar

Attending:

? Sovijarvi (log)

See also:

Jun 21, 2017Hyvinkää Trail
Oct 7, 2017Vaarojen Maraton 2017 - Trail Tour Finland