Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Ukuit Timber

Pomarkku, Pori sub-region, FI
Apr 30 – May 1, 2022

Next entry deadline: Apr 15

Type: Adventure Racing - Local

event website

added by: RiiNgu

HUOM! Siirretty koronan takia kevääseen 2022

SARJAT JA PAKOLLISET VARUSTEET: Sarjoja on neljä, joista kaksi on melontasarjoja (packraft/ avokanootti/ kajakki) ja kaksi kuivanmaansarjaa.

Pitkä melonta, max. 33 h , joki- ja järvimelontaa on yhteensä noin 48 km, resiinamatka 8,2 km, kantomatka yhteensä 4,2 km (kanoottikärry sallittu). Kosket I-II-luokkaa (ainoa II-luokan koski on kierrettävissä). Pakolliset varusteet ovat CE-merkitty kelluntaliivi ja pilli. Reitti on melottavissa niin kovalla kanootilla/kajakilla kuin packraftillakin. Radalla on kontrollipisteitä, joilla leimataan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

Lyhyt melonta (museorautatie - Oravajoki - Noormarkunjoki), max. 12 h. Jokimelontaa noin 20 km, resiinamatka 13 km. Kosket I-II-luokkaa (ainoa II-luokan koski on kierrettävissä). Pakolliset varusteet ovat CE-merkitty kelluntaliivi ja pilli. Reitti on melottavissa niin kovalla kanootilla/kajakilla kuin packraftillakin.

Lyhyt juoksu/retkeily, max. 12 h. Juoksu noin 35 km (lähes kokonaan polkuja pitkin) + resiinamatka 13 km. Rata seurailee lyhyen melonnan reittiä kuivalla maalla. Rataa ei ole merkitty millään tavalla maastoon, joten jonkinlainen suunnistustaito, kompassi ja/tai GPS-laite on toivottavaa. Radalla on kontrollipisteitä, joilla leimataan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Polku kuuluu retkeilyreitistöön, joka on merkitty vaihtelevasti.

Pitkä juoksu, noin 100 km (asvalttia 3 km, pientä hiekkatietä/metsäautotietä noin 17 km, loput polkuja) + resiinamatka 13 km. Rataa ei ole merkitty millään tavalla maastoon, joten jonkinlainen suunnistustaito ja/tai GPS-laite on toivottavaa. Radalla on kontrollipisteitä, joilla leimataan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Polku kuuluu retkeilyreitistöön, joka on merkitty vaihtelevasti.

Discussion

no messages

Are you going?

Sign in to add this to your calendar

Attending:

✓ RiiNgu (log) Suppaketut, 12h Polkujuoksu 35 km + Resiina 13 km

See also:

May 28Himos Jämsä Adventure