Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: MisVbn

In the 7 days ending Apr 1, 2013:

activity # timemileskm+m
  trek1 5:07:00 27.96(10:59) 45.0(6:49) 1400
  Total1 5:07:00 27.96(10:59) 45.0(6:49) 1400

«»
5:07
0:00
» now
TuWeThFrSaSuMo

Monday Apr 1, 2013 #

Note
(injured)

Koleno otečeno a manj, načeloma ostaja kot sem napisal v soboto. Ga pa lažje premikam, lažje ga tudi obremenjujem. Bolečina ostaja precej površinska in sem optimističen. Mažem z maršičevo mastjo in hladim. Bil sem tudi v morju do kolen, zdržal sem manj kot minuto a sem večkrat ponovil, da sem res temeljito ohladil. Po terapiji je občutek dober. Načrtujem temeljit počitek 14 dni, nič teka, ko bom lahko bom kolesaril. Vse misli usmerjene na 100milj... uh.

Saturday Mar 30, 2013 #

9 AM

trek race 5:07:00 [5] 45.0 km (6:49 / km) +1400m 5:54 / km
shoes: Inov8 rockclaw

Karta:
http://erp.narvis.si/index.php?user=andraz
Rezultati:
http://www.racebase.hr/hrv/utrka/6/ukupni_poredak

Nerazpoložen pred štartom a v element sem padel takoj za štartno črto. Taktiko sem gradil cel teden, analiziral slabosti in prednosti in vse sem izkoristil oz. zmanjšal vpliv.

Več napisanega v odpravah na klubski strani.

V nedeljo sem se vagal in tehtam 80kg! Več kot kadarkoli. A rezultat v teh slabih pogojih dokazuje, da sem dobro pripravljen, fizične spremembe pač sledijo spremembi športa. Vse se bo spremenilo.
Desno koleno je sedaj slabo. Ne boli me več spodnji del stegnenice na pritisk temveč desna stran pogačice in vse koščice na desni strani. Nekaj je zagotovo posledica nesorazmerja pri obremenjevanju pri teku, nekaj pa ponovno vzdražena poškodba. Po tekmi je koleno spet otečeno in premikam ga le z bolečino, zato ga raje ne. Tolaži me to, da me boli pri obremenjevanju mišic, ne toliko pri pasivnem gibanju, ko ocenjujem, da me boli pritisk zaradi otekline. Boli tudi bolj površinsko in to je dober znak. A če ne bom znal tega dobro sanirati, bo poškodba napredovala v resnično sranje. Tale tekma je bila veliko nazadovanje v zdravljenju; vprašanje, koliko me bo ta zmaga stala.

Friday Mar 29, 2013 #

Note
(injured)

Desno koleno je bolje, a ne dobro. V sredo sem odstranil krasto in očistil gnoj, drugače se celi lepo. Na dotik boli spodnji del stegnenice in desna stran pogačice. Oteklina je na videz izginila. Krčenje kolena še boli, po stopnicah še vedno ne hodim spoščeno, temveč bolj skakljam po levi nogi. Samo obremenjevanje desne noge ne boli več toliko, premikanje pa še vedno; verjetno je znotraj še vedno kaj zatečeno.
Zadnja dva dni sem tudi malo razgibaval koleno. Odločil sem se, da brem na Istra trek poskusiti na polno, če ne bo za zdržati bom pa odstopil - a moralo bo res zelo boleti, ker sem motiviran. Ocenjujem pa tudi, da ne bo preveč bolelo, ko se enkrat ogrejem, kar je nevarno... bomo videli, kaj bo po tekmi.

« Earlier | Later »