Register | username: pw: 
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: zmrz-lee

In the 7 days ending Oct 23:

activity # timemileskm+m
  Plezanje2 2:15:00
  Total2 2:15:00

«»
1:15
0:00
» now
MoTuWeThFrSaSu

Thursday Oct 20 #

Plezanje 1:00:00 [3]

Sektor Monastery.

Počutje zjutraj je sicer malo mlahavo a nič ne de, se bomo že aktivirali v plezališču... Sicer pa še vedno lahko delam 6bje za "kilometrino"... Dolg dostop, Miha s poskočnim tempom in jaz mu seveda sledim, saj mi ego ne pusti... Je pa zelo lepa panoramska potka, tako da drugo polovico bolj turistično.

6a+ - neka ok plata, a se potem zgodi nek jako čuden detajl kjer nočem pustit nohtov v skali, zato se pač potegnem za komplet. Razočaranje št.1. Nato gre Miha dat komplete v svoj 7c projekt. Naslednja smer je en 6b zraven. Stopam površno, navija me, slabo diham in čisto sem v "kaj mi-mi-je-tega-treba" stanju. Na sredini se usedem, po ponovnem pregledu nadaljujem. Razočaranje št.2 Na vrhu se še enkrat povsem brez potrebe potegnem za komplet. V nadaljuvanju pleasure climbing: 5c, 5b in 6a+, potem pa sonce zakuri in je res preveč. Domov. Ko prideva domov, samo ležim na kavču in se smilim sam sebi, tako sesut že nakj časa nisem bil...

Če bi vedel, da bo počutje takšno, bi že danes vzel rest day. Ga bova pa jutri. Tudi taki dnevi se morajo zgoditi - reality check, da se človek še vedno lahko iskreno veseli uspehov preteklih dni.

Objektivna opazka - plezalke so res že pošteno načete - to mi onemogoča natančno stopanje na ostre stope, kar mi kvari zaupanje v noge. Posledično plezam več na moč in si kvarim tehniko. Tri dni bomo že še zdržali a to je treba čimprej popravit.

Tuesday Oct 18 #

Plezanje 1:15:00 [3]

Sektor ProfitisAndreas. Severnik konkretno nažiga v sunkih, zato izbereva južno steno. Prve 3 smeri še v senci, potem pa sonce da te zakuri. Kratki rokavi in brez majice, v plezališču vetra praktično ni...

Democles is watching you, 6a+ (on sight)
Pame Roger Ext, 6c (on sight)
Prophet Andreas 7a, (on sight!)
Tsopanakos, 7a+ (padem na predzadnjem težkem gibu a ne grem ponavljat, je še dosti lepših smeri...)
Calliopi, 7a+ (že začetek neodločno, spodnji del ti popolnoma poreže prste, pa tudi kar lepo me pobira, zato nekajkrat počivam. Gibe naredim vse. Zgornji del se položi in zlezem brez težav)

Ful kul - sajtal 7a! To je prvi 7a ki ga sajtam v lajfu! :-) Še boljše je to, da se ni zdelo prav nič znanstvena fantastika, kar še dodatno potrdim v naslednji smeri. Še je treba napasti kak 7a on-sight! In kak lep 7a+ v drugem poskusu ali morda celo na sajt, ko se še malce bolj navadim... Uf, apetiti rastejo vsak dan, super!

« Earlier | Later »