Sunday Sep 21, 2014 #

11 AM

Tävling race (Lång) 1:18:12 [4] **** 10.0 km (7:49 / km)
ahr:174 max:189 spiked:5/14c shoes: VJ Bold 2

SM lång Final. Mardröm. Hade bra känsla mentalt även idag innan loppet, tyckte det skulle bli riktigt kul! Benen kändes piggare med både innan och under loppet. Första fyra kontrollerna flöt på riktigt bra, sen gjorde jag en bom på 6-7 min på långsträckan 5kr, visste inte vad jag skulle ta mig till. Hade tappat fokus, tyckte inte kartan stämde och kunde verkligen inte läsa in mig. Är inte van vid att vara så lost och göra så stor bom så blev verkligen chockad, hade ingen bomteknik överhuvudtaget och ja, resten av loppet var en mardröm. Försökte pusha mig själv att inte ge upp men det gick verkligen inte, jag förlorade mentalt och med det även ett antal placeringar. Sjukt depp :((

Saturday Sep 20, 2014 #

10 AM

Tävling race (Lång) 58:16 [4] *** 7.75 km (7:31 / km)
ahr:181 max:195 spiked:9/11c shoes: VJ Bold 2

SM lång kval. Ett godkänt lopp för mig. Hade bra känsla innan (mentalt) och tycker jag kunde hålla den under loppet. Benen kändes dock inte alls lika pigga så fick kämpa en del men orienteringen funkade bra och det räckte till A-final! En fjärde plats ca 4 min efter Sara varav jag bommade 2 min så är nöjd :)