Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: Josse

In the 7 days ending Jun 9:

activity # timemileskm+m
  Löpning6 6:13:00
  Orientering1 1:11:26
  Intervaller1 1:03:00
  Total8 8:27:26

«»
1:51
0:00
» now
MoTuWeThFrSaSu

Sunday Jun 9 #

4 PM

Orientering warm up/down 51:00 [3]

Orientering 20:26 [3]

Flög in mig själv till Skottland och Edinburgh för att vara med på precamp inför VM nu när jag ska vara reserv på knockouten. Först ut för mig blev en sprintbana i Dalkeith. En stad som liknar Edinburgh med sina gråa passager mellan husen, vilket ju är arenan för ko-finalerna. Men passagerna var nog det jag hade svårast att få till. Men lärde mig hur jag bör göra åtminstone. Skoj att träna och spännande med förläger ju.

Saturday Jun 8 #

11 AM

Löpning 59:00 [3]

Inflyttningsdag för Rauturiers i fjällhuset i Saint-Pierre-d'Entremont i Chartreuse. Jag och Qenta var uppsignade på att hjälpa till. När allt var klart och alla hade åkt hem var det dags för oss att träna. Jag gjorde det mest enkla för att lära känna omgivningen: hakade på den markerade leden utanför huset som tog mig bort till ett stort vattenfall vid Cirque de Saint-Même. Och så tillbaka igen. Det var fint!

Friday Jun 7 #

11 AM

Löpning 1:16:00 [3]

Ett varv i Vouillants. Sprang lugnt bara.
7 PM

Löpning 35:00 [3]

En kort pass för Qentas vad. Kombinerade det med att leta efter, och köpa, sparris till middagen. Lite stel i benen men tempot var bra ändå.

Thursday Jun 6 #

1 PM

Löpning 42:00 [3]

Sen lunchjogg men ändå en lunchjogg. Regn och det kändes svinbra.
6 PM

Intervaller warm up/down 33:00 [3]

Intervaller 30:00 [3]

Tröskelintervaller med Q. Han 4x5' och jag en extra. Lite segstartad med det flöt på bra trots svettvärmen som jag har allmän träningsångest inför. 1' vila. Efteråt nationaldagsfirande med flädersaftsbubbel, potatis och köttbullar samt kanelbullar med mjölk. Inte illa.

Wednesday Jun 5 #

Note
(rest day)

Tuesday Jun 4 #

6 PM

Löpning 1:08:00 [3]

Qentas vad tillät 1h löpning så det stack vi ut på. Upp till bastiljen och tillbaka. Men att ta bilvägen upp dit måste jag ranka som den tuffaste faktiskt, det ska jag komma ihåg. Trött i kroppen.

Monday Jun 3 #

12 PM

Löpning 1:33:00 [3]

Resdag hem till Grenoble igen. Hade några timmar att döda så jag checkade ut från hotellet och sprang kustvägen västerut förbi Nervi (området från sprintstafetten igår) och bort mot Recco och Camogli där vi tränat tidigare i veckan. Allt hänger ihop liksom. Allmänt långsam och trött med all rätt, men njöt av omgivningen och utsikten. Gott att springa med vatten också. Dopp (12) i havet efteråt såklart! Men det blev också den sista.

« Earlier | Later »