Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: Ptr

In the 7 days ending Nov 22:

activity # timemileskm+m
  Total0 
averages - sleep:6.6 weight:79.9kg

«»
0:00
0:00
» now
MoTuWeThFrSaSu

Sunday Nov 22 #

Note
slept:6.0 weight:79.8kg (sick)

Något bättre. Gick med barnvagnen hem från Vidingsjö i solen, lite sliten i låren efteråt, men hostade inte speciellt mycket.

Saturday Nov 21 #

Note
slept:7.0 weight:79.8kg (sick)

Samma lika, med option på något bättre.

Friday Nov 20 #

Note
slept:6.5 weight:79.7kg (sick)

Känslan i kroppen rätt ok. Men luftrören fortsatt irriterade.

Fredagsmys på sjukhuset med datortomografi av bröstkorgen (lungorna). Spännande känsla med kontrastvätska, blir obehagligt varmt i de nedre regionerna. Typ folktomt där en fredagskväll 20.10. Gjorde att det gick väldigt fort eftersom det inte var någon kö :)

Thursday Nov 19 #

Note
slept:7.0 weight:79.7kg (sick)

Snorigheten något bättre och lite piggare allmäntillstånd. Inte tillbaks där jag var i söndags men nästan. Irritationen i luftvägarna kanske är något bättre.

Wednesday Nov 18 #

Note
slept:6.5 weight:79.8kg (sick)

Fortsatt hängig i kroppen även om febertendenserna är borta. Hostan och irritationen i luftrören är samma lika.

Tuesday Nov 17 #

Note
slept:6.0 weight:80.1kg (sick)

Fortsatt lite lätt feberkänningar, inte lika mycket som igår men lite. Dessutom hängig generellt. Luftvägssymptomen också kvar såklart.

Ringde från US idag och sa att de skulle jobba extra i helgen på röntgen och frågade om jag kan komma och göra min datortomografi, vilket jag kan (har ju inte direkt några andra planer i de här tiderna). Så fredag kväll klockan 20.10 it is. Betydligt snabbare än väntat. Dom sa dessutom att jag inte behövde lämna något njurprov i förväg för deras skull, vilket läkaren på vårdcentralen sa. Nåväl, lämnade prov för det ändå som planerat idag.

Monday Nov 16 #

Note
slept:7.0 weight:80.5kg (sick)

Fortsätter den hårda träningen i ett försök att inte bli helt utmärglad och gick en barnvagnspromenad på typ 45 min, slitigt i benen. Både under och efter. Utöver trötthet i benen kändes det ungefär lika som igår på förmiddagen men på eftermiddagen började jag hosta mer och få feberkänningar.

Blev uppringd av läkaren idag som fått svar från lungröntgen. Hade sett någon förtjockning på 5 mm på ena sidans mellanvägg (tror jag det var). Gick dock inte riktigt att se vad det var, om det är ett blodkärl eller bara bilden som blivit dålig. Förutom den grejen syntes ingenting. Men han skickar mig på datortomografi för att få en bättre bild. Visste inte riktigt hur lång tid det tar men gissade på 2-3 veckor. Han ville avvakta med att kolla upp om det kunde vara något astmarelaterat tills han fått svar på det. Med julledigheter i antågande känns det som om det lär dröja en bit in i 2021 innan det går att få någon form av hjälp.

« Earlier | Later »