MoTuWeThFrSaSu

Sunday Mar 9, 2008 #

Langkjøring 1:45:00 [3]

(Kongsberg, 13.15-15.00)

Løp fra Olavas vei på kartet Sulusåsen (1:10 000, 1989). Fulgte stien vest for Sulusåsen, gjennom Fauleplassen og opp til Langtjern. Løper samme vei tilbake (ca. 50 min.), men legger inn en ekstra sløyfe om vanntårnet og opp Sulusåsen. Løper så litt i terrenget før jeg treffer adkomstvegen litt skjevt, og blir nødt til å løpe nedom Raumyr skole. Dermed blir det 1.45, i stedet for planlagte 1.30.

Form: Fin flyt. Løper lett og uanstrengt helt til stigningen opp fra Raumyr skole. Litt tungpusta i starten (mild forkjølelse), men ikke vondt i halsen.

Underlag: 80 % snødekte stier, 7 % terreng 13 % asfalt. Vanskelig å løpe i terrenget grunnet én halvmeter snø enkelte steder. Snøen på stien var kompakt, men myk oppå. Fin å løpe på.

Værforhold: Påskevær!

Observerte dyr: 3 rådyr (ved vanntanken)

Friday Mar 7, 2008 #

Løping 1:00:00 [2]

(Ås, 17.20-18.20)

Løp med TR i Eldorskogen før Turboneger-konserten. Ok bein - gårsdagens langtur tatt i betraktning.

Underlag: 8 % sti og 92 % asfalt.

Thursday Mar 6, 2008 #

Langkjøring 2:45:00 [2]

(Ås 14.15-17.00)

Litt lei av å bare løpe i Nordskogen/Vardåsen/Eldor. Så i dag løp jeg et kvarter i lysløype/langs E18 for å komme bort til Holstadmarka. Fint vårvær med hestehov og gåsunger i vegkanten. Jeg løp rundt og rundt i Holstadmarka. For det meste på sti, men også litt i terrenget. Ok, bein til tross for gårsdagens terrengløp. Hadde vært i skogen i nærmere 2.15 før Camelbaken var tom og mp3-spilleren var utlada. Løp dermed tilbake. Ble ordentlig sliten først i lysløypa. Fin tur!

(Ås, 18.30-18.43)

Løp et par 800 m-runder ++ på jordet ved Storfjøset. Merket fort at bein, hals og mage ikke var klare for fart i dag. Bestemmer meg for å bruke maks 4 giret på selve løpet.

Terrengløp 17:17 [4] 4.0 km (4:19 / km)

(Ås, 18.43-19.00)

Første øvelse i Ås-trippelen (2. øvelse: Parkløpet, 16. april. 3. øvelse: o-løp, 14. mai). Skulle egentlig vært langrenn i dag, men grunnet snømangel ble det "terreng"løp. Start ved varmestua på skijordet foran Storfjøset. 5 x 800 meter = 4 km. Løypa i jordekanten med noe kupering. Det var 15 sekunders intervallstart, og tilnærmet mørkt når jeg skulle starte. Starter rolig, usikker på løpsdisponering. Tunge bein og ekstremt tung pust etter hvert. Tar meg ikke akkurat ut, men blir sliten nok likevel.

Musikk:
- Queens of the Stone Age - "Songs for the Deaf"
- Radioresepsjonen podcast 03.03.08

Monday Mar 3, 2008 #

(Ås, 10.00-11.00)

Benyttet meg av Eldorskogens rike stinett på veg mot Vardåsen. Tok en runde på toppen, før jeg løp nordover til Moerveien. Deretter rett hjem.

Underlag: 65 % sti, 35 % veg
Værforhold: Sol.
Musikk: Ramones - "Hey! Ho! Let's Go: The Anthology"

Oppvarming warm up/down 20:00 [1]

(Ås, 18.30-18.50)

Oppvarming før drill. Løp fra Ås ungdomsskole til 1000 m-merke i lysløypa ved Aschjemskauen.

Form: Ok bein. En anelse vondt i halsen.
Underlag: 65% lysløype, 35% asfalt.

Løpsteknikk/hurtighet 40:00 [4]

(Ås, 18.55-19.35)

Drill på Ås stadion. Henrik kjører gullrekka si med: tripplings, lette skolepikehopp, 2 foran-2 bak, sprunglauf, sidelengs ++ Alltid stas! Avsluttet med 3 x 100 m, 2 x 200 m og 400 m. Ga max på alle draga.

Underlag: 100% tartan.