Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: Swampfox

In the 7 days ending Jul 28, 2019:


«»
0:00
0:00
» now
MoTuWeThFrSaSu

Sunday Jul 28, 2019 #

Note

Idag blev det någon slags återhämtning från värmen igår, fast det var nästan lika varm idag. Dagits uppgift var att sätta ut kontroll snitslar till 19 kontroller för kommande DM på Lekeryd kartan.

Typisk stora sten (egentligen vid Ylen):Saturday Jul 27, 2019 #

Note

Efter Etapp 5 blev avkörde, hittade vi flera ganska blyg folk som villde inte har photo tagits på dom. Men dom blev övertalits:Det bli nog Ingrid, Göran, Dr. Ross, Jeff, Sofie, Samantha, och Judy.

Note

Det är som här man ska se ut när man vinna Oringen (Isa Envall, D20, IKHP):

Friday Jul 26, 2019 #

Note

Oringen Etapp 4 blev inställd så alla fick vända och gå tillbacka, pga. Trump gick vansinnig (igen), med konsekvens att en del tjuvstartade 6: Etappen.Thursday Jul 25, 2019 #

Note

Är det värme ut, då är det bra med sommar stugan, vid Ylen, som syns här:Och om troll kontroller behöves, det gäller att leta i rätt ställerna:

Wednesday Jul 24, 2019 #

Note

Strax före jag skulle lämna for Sverige, fick jag en e-post från en gammla kompis som undrade hur man kunde vet när man had hittit en mosse, eftersom till honom en mosse och vanlig tall skog såg ut precis likadant.

Egentligen det är lätt. Ses det ut som tall skog, då är det tall skog. Ses det ut som en mosse, då är det en mosse. Man ska lära sig och träna.

En liten mosse:En någorlunda storare mosse i öppet mark (där borta):Typisk mosse:En väldigt speciell mosse (en så kallade “quaking bog” som forst såg jag 41 år sedan):Med speciell planter som tycker om att äta olika insektor:Och annat som ses ut som ganska konstig, och som finns inte ofta i Svenska mossar (vad kan det vara?):
Tuesday Jul 23, 2019 #

Note

Konstigt. Gick ut till skoget, och hittade det här området i stället. Ses ut nästen som en Oringen mål. Fast det kan inte bli så, eller hur?

Sprang en direkt ban på 2: etappen, och lyckade att hitta all kontroller. (Menar jag inte alla kontroller på banen, men alla kontroller som fanns i tävlings området, och dom var rätt så många!) Oringen förändrits en del (fast det var länge sedan jag var sista med). Exempelvis, nu det finns inte Mål 1, Mål 2, osv., och alla är sponserade i stället.Monday Jul 22, 2019 #

Note

Dagets bild saknas; veter jag inte var tog iväg. Men så kan det händer ibland.

I alla fall, så skulle det finnas här en bild från Hallbys stugan, när man sprang ett skogs pass. Fastnade man i flera grona områder direkt–det tog inte mycket tid. Så fint!

« Earlier | Later »