» now
FrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu

Sunday Oct 31, 2010 #

11 AM

Running tempo (Tøff løpetur) 1:25:00 intensity: (20:00 @1) + (45:00 @2) + (20:00 @3)
ahr:164 max:177 shoes: Asics Gel-Orient

Løp sammen med Martin og Kjell. Løp på stier opp til Ullvålseter, Lynhytta, lysløypa til Svartkulp og sti hjem. Var en tøff og bra langtur for meg.

Saturday Oct 30, 2010 #

Note
(rest day)

O-jalla

Thursday Oct 28, 2010 #

8 AM

Running 1:00:00 intensity: (40:00 @1) + (20:00 @2)
ahr:150 max:172 shoes: Mizuno Wave Rider 13

Trening til Holmenkollstafetten. Knut og Turi møtte opp. Løp fra Blindern og opp Gaustadskogen, bortover langs Gaustadjordene, Bånntjern og ned igjen til Blindern.

Wednesday Oct 27, 2010 #

6 PM

Cycling 30:00 [1]
ahr:142 max:156

Sammen med Merethe og Ragnhild på Blindern Athletica.

Strength (Mage/rygg) 30:00 [0]

Vanlig 50-10. 19 push-ups.

Tuesday Oct 26, 2010 #

Note
(rest day)

Fremdeles sliten i kroppen. Prøver å være smart og tar en hvildag til.

shoes: VJ Supra

Orienteering long (Småtassen) 2:25:00 intensity: (50:00 @1) + (1:20:00 @2) + (15:00 @3)

Småtassen fra Borgen i Akser. Løp forholdsvis rolig sammen med Selma Næss-Ulseth. 10,9 km på 2:27:08. Vi tok det pent hele veien og brukte en del tid på å diskutere veivalg. En fin tur i veldig fint terreng!

På grusvei

Orienteering race (Harry Lagert, jakstart) 1:00:00 intensity: (5:00 @1) + (20:00 @2) + (20:00 @3) + (15:00 @4)

Finale i Harry Lagerts nattcup. Jaktstart fra nordenden av Sognsvann. Jeg løper stadig bedre på natten, men hadde nå mange rundt meg hele veien. Gjorde en irriterende feil på slutten, men er godt fornøyd med løpet. Nr. 17 av 42 løpere i klassen Lokal, nr. 2 av damene. 5,7 km på 0:57:54.

ahr:136 max:151

På Blindern Athletica sammen med Merethe og Ragnhild. Syklet på det jeg vil kalle en retro-sykkel.

Romaskin 10:00 [0]

Vanlig 50-10, mage/rygg. 17 push-ups, tok først 12, men ble forstyrret av Ragnhild så jeg måtte gjøre det på nytt.

Rolig, løp sammen med Ingrid.

Running intervals (4 x 4 min, kupert) 25:00 intensity: (10:00 @3) + (15:00 @4)
ahr:164 max:185 shoes: Mizuno Wave Rider 13

Ingrid ville plutselig bli med på intervaller, men var som å løpe alene. Løp 4 x 4 min, 2 min pause, fram og tilbake i lysløypa mot Ullvålseter. Presset innmari bra på siste draget.

6 PM

Running (Løpetur) 40:00 intensity: (30:00 @1) + (10:00 @2)

12 PM

Orienteering race (Blodslitet) 1:00:00 intensity: (5:00 @1) + (25:00 @2) + (20:00 @3) + (10:00 @4)

D-åpen, Kråkerøy. Jeg ble nr. 7 av 102, løp på 1:02:23, +03:11. Begynte på feil sløyfe i sommerfuglen, men tror ikke jeg tapte altfor mye på det. Løp bra o-teknisk, men ble veldig sliten mot slutten. Lå på 4. plass 2 i starten av innspurten (etter å ha løpt forbi 3 stykker), men plutselig brakk jeg meg og kastet opp, og da kom de 3 foran meg igjen.

ahr:145 shoes: Mizuno Wave Rider 13

Løp fra Blindern og ned til Frognerparken. Var hele 6 stykker på trening! Moro.

Stretching 10:00 [0]

Tøying av beina på Blindern Athletica.

Wednesday Oct 13, 2010 #

7 PM

Running warm up/down 15:00 [1]

Oppvarming på asfalt bort til Grindajordet: 10 min.
Nedjogging hjem igjen: 5 min

Orienteering race (Harry Lagert, løp 3) 45:00 intensity: (10:00 @1) + (25:00 @2) + (10:00 @3)

Harry Lagerts nattcup, løp 3. Fra Grinda. Løp igjen mye bedre enn forrige gang. Det går fremover med nattorienteringen! Var likevel ikke bra, 43:20 på 3,5 km er litt i overkant. Men det var gøy, og det er det viktigste. Ble nr. 18 i klassen Lokal, med både herrer og damer.

Tuesday Oct 12, 2010 #

1 PM

ahr:142 max:160

På Domus sammen med Ragnhild og Merethe.

Vanlig 50-10-program, 19 push-ups. Gikk lettere enn vanlig i dag, med både styrke og sykling.

Monday Oct 11, 2010 #

Note
(rest day)

Sunday Oct 10, 2010 #

12 PM

Running (Langtur) 1:40:00 intensity: (35:00 @1) + (1:00:00 @2) + (5:00 @3)
ahr:153 max:176 shoes: Asics Kayano

Langtur sammen med Merethe. Løp fra Martin og oppover på vestsiden av Sognsvann, Lynhytta, Ullvålseter, Svartkupl og hjem. Fin tur! Litt sliten.

Saturday Oct 9, 2010 #

5 PM

ahr:136 max:158 shoes: Mizuno Wave Rider 13

Oppvarming: 15 min
Nedjogging: 10 min
På grusvei.

Running intervals (4 x 4, småkupert) 25:00 intensity: (15:00 @3) + (10:00 @4)
ahr:161 max:182 shoes: Mizuno Wave Rider 13

Intervaller sammen med Martin. Fra bommen på vestsiden av Sognsvann, 2 drag oppover, 2 drag nedover. 4x4 min, I3-4, 2 min pause.