Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log Archive: Kanantaluttaja

In the 7 days ending Sep 8, 2013:

activity # timemileskm+m
  Orienteering1 38:33 2.55(15:08) 4.1(9:24)
  Total1 38:33 2.55(15:08) 4.1(9:24)

«»
0:38
0:00
» now
MoTuWeThFrSaSu

Thursday Sep 5, 2013 #

Orienteering race 38:33 [4] 4.1 km (9:24 / km)

Yökuppi @ Heinolan ravirata. GPS-reitti (B-rata eli himmeät rastiviivat kartassa): http://www.yokuppi.net/tracker/cgi-bin/reitti.cgi?...

Aika tyypillistä koheltamista. Ei ole mitään hyötyä juosta kovaa suurinta osaa rastivälistä, jos viimeisellä sadalla metrillä menee seisoskeluksi ja sekoiluksi.

Impulsiivisia päätöksiä/päättömyyksiä - muutin kahdesti reitinvalintaa noin sekunnin harkinta-ajalla, kun joku pätkä metsää näytti yhtäkkiä jotenkin houkuttelevalta. Molemmilla kerroilla huono ratkaisu.

Kaksi kertaa menetin otteen kartasta noin 300 m ajaksi. Hortoilin eteenpäin kompassisuunnalla epävarman hiipivästi ja vain säkällä osuin sellaiseen kohtaan, mistä rastin lähistöllä paikallistin itseni.

Helpolle ykkösellekin pummasin pari minuuttia, koska vedin viimeisellä sadalla metrillä sata metriä vinoon. Sitten vaan vihreälle ja suolle hortoilemaan, josta säkällä korjasin rastin suuntaan, koska sieltä päin näkyi joku juoksevan pois.

Koko ajan oli epävarmaa, ja useimpiin rastiinottoihinkin tuhraantui loppumetreillä aikaa, kun ei ollut malttia eikä taitoa.

Yhteensä 7 min virheitä...aika paljon näin helpolla polkuradalla. Ainekset isompiinkin pummeihin oli olemassa, nyt oli tuuria.

*suorituksenhallinta*

Suurkiitokset Terkelsenille, joka lainasi akkua ja gps-vekotinta aivottomalle allekirjoittaneelle :)

« Earlier | Later »